SORTIDA MACBA

El passat dijous 3 de març vam visitar el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA). Quan vam arribar al MACBA ens esperavem l’Edgard i la Marta. Ens van dividir en 2 grups i ens vam fer un recorregut pel museu, però d’una manera molt especial. Ens ensenyavem obres de diferents artistas contemporanis i per entendre-les interactuavem amb diferents materials. Així que vam fer ombres xines, vam olorar xocolata, vam olorar estrelles de mar, vam tocar ósos, etc. No sabíem que els museus eren tan divertits!!

Un comentari a “SORTIDA MACBA

  1. preciosooooo se ve que ha sido una excursion muy ludica entretenida y super bien aprovechada a lo que a tiempo se refiere. wapisimos todosss

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *