SORTIDA AQUÀRIUM

SORTIDA A L’AQUÀRIUM DE BARCELONA
Els infants de la classe dels “peixos” de P-5 vàrem visitar, el passat dijous 22 d’octubre, l’espectacular i sorprenent món del fons del mar de l’Aquàrium. Allà en esperava la Sílvia, que ens acompanyaria en el fantàstic passeig submarí. Vam descobrir una gran varietat d’aquaris ple d’animals marins molt diferents: llenguados, rajades, cavallets de mar, taurons gat, peixos pallasso, peixos cirurgians, pops, estrelles de mar, peixos globus, anguiles, llagostes, i un llarg etcètera. Però, el que més ens va impactar va ser el tauró. Quina emoció veure com el tauró nedava per sobre nostre!! Ha estat una experiència inoblidable!! Gràcies per formar part d’aquest gran dia! Ah! I li donem la benvinguda a la nostra mascota de classe, en Nemo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *