Tancament del blog

Última actualització: desembre de 2013

Marc per al Plurilingüisme a la xtec

Publicat dins de General | Deixa un comentari

The Fonix 2013

Fonix 2013, Catalunya

S’ha convocat el sisè concurs d’anglès interescolar de Catalunya, The Fonix 2013, organitzat per International House amb la col·laboració del Servei de Llengües estrangeres i altres organitzacions educatives catalanes.

El concurs  vol complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma.

Inscripcions fins el 15 de gener de 2013.
[+] Més informació
[+] Consulteu les bases del concurs.
[+] Calendari 2013

[+] Imatges d’altres convocatòries: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012
Animeu-vos a participar-hi!


Publicat dins de General | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

Lliurament de premis The Fonix 2012

La cerimònia de cloenda i lliurament de premis del 5è Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya “The Fonix 2012”, es va celebrar El divendres 25 de maig de 2012 a Barcelona. Aquesta és la cinquena convocatòria d’un esdeveniment on es premia l’excel·lència en llengua anglesa, en el marc del Pla d’Impuls al plurilingüisme de l’alumnat. El concurs està organitzat per International House, amb el suport del Departament d’Ensenyament i la Fundació Catalana de l’Esplai, i amb la col·laboració d’universitats catalanes, El Corte Inglés i l’editorial Cambridge University Press.

El Servei de Llengües Estrangeres hi col·labora coordinant accions de difusió, suport a les proves presencials i assessorament als centres educatius.

Felicitacions als guanyadors i finalistes!

Publicat dins de Concurs, General | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

Acte de lliurament de premis The Fonix 2012

Avui 25 de maig té lloc l’acte de lliurament dels premis de la V edició del concurs Fonix 2012, amb la presència de la consellera d’ensenyament, Sra. Irene Rigau i amb l’assistència dels guanyadors acompanyats per familiars i professorat.

Aquest 2012 el Fonix ha comptat amb la participació de més de 42.000 alumnes dels diferents nivells educatius, demostrant novament que es tracta d’una acció consolidada, coordinada per International House i amb el suport del Servei de Llengües Estrangeres del Departament d’Ensenyament i nombroses entitats, universitats i institucions educatives

L’acte tindrà lloc a les 18.00hl’INEFC de Montjuic, a Barcelona.

 

Publicat dins de Concurs | Etiquetat com a , | Deixa un comentari