Materials per al poble i la comarca

Aquest dilluns hem iniciat el curs de formació adreçat a la creació de materials curriculars que permetin treballar la comarca. Aquesta activitat que neix a partir de l’interès d’un grup de mestres ha començat amb molta força i empeny.

En aquesta primera sessió hem fet un disseny general del curs i hem fixat els diferents entorns de treball: creació de pàgines web amb la informació, cerca i tractament de les imatges adients, creació d’activitats d’avaluació i aprenentatge i l’ús de l’entorn Moodle que permeti aglutinar-ho tot.

També hem començat a treballar amb el Hot potatoes per tal d’adquirir familiaritat i conèixer aspectes bàsics del seu funcionament, com ara l’ús de plantilles.

Ara cal anar per feina concreta, recuperar i aprofitar els actuals materials disponibles, establir grups de treball que permetin diversificar les feines en funció de les capacitats de cadascú i passar-s’ho bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *