INICI CURS 2009-2010

Abans de res i, com a tutors de tercer, us volem donar la benvinguda a aquest nou curs 09-10. Ja sabeu que farem coses molts diferents a les altres classes i que per aquest motiu volem comptar amb les ganes i il.lusió de tots vosaltres.

Marian i Albert

setmana cultural

aquesta setmana és la setmana cultural i de 

 11.30   a 13h tots  fem tallers. Entre tots aquests podem escollir:

-cuina catalana                     -collage 

-jocs i esports                      -senderisme

-decomania                          -video

Museu d’història

Guai!Hem anat al Museu de Historia per treballar la ruta de la vivenda.  Una  professora ens ha explicat el Museu. A la primera planta hi havia la prehistòria.Vam començar parlant del paleolític i neolític. Les persones eren micos, i nosaltres venim dels micos, vivien en coves i pintaven amb els dits. Menjaven coses crues sense cuinar i feien servir unes pedres que es deien silex per tallar la carn, el peix i les feien servir per caçar. Feien servir  pells d´animals per abrigar-se i anaven d´un lloc a un altre per trobar menjar. Més endavant van començar a conrear blat per fer farina i pa. Aquestes persones sí cuinaven amb el foc que feien amb les pedres.Després van veure l´època dels romans. Eren molt rics, comerciaven menjars i vins. Vivien en cases.    Quan vam acabar vam veure l´època medieval on hi havia artesans. Després vam veure una maqueta d´una masia catalana. Per acabar ens van explicar les diferencies de les cuines dels anys 30 i 60 .Pasta gansa!

Hola!

Benvingut/da a XTECBlocs. Aquest és el teu primer article. Edita’l o esborra’l i comença a fer ús del bloc!

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/apages/1124787.rm"width="352" height="288"" width="352" height="288"/]

Llum i Jennifer 3r. curs