Web Tenim la Paraula! Nou Barris

Tenim la paraula Nou Barrisgradyreese/Getty Images

 

Ja podeu accedir a l’actualització de l’espai  Tenim la paraula. A partir d’ara podeu consultar els materials corresponents a cada plenari, un breu resum del que s’ha fet així com el full de ruta del programa. També teniu un enllaç a la pàgina de l’Xtec que completa la formació. 

L’accés a alguns dels continguts està protegit amb contrasenya: si no la recordeu envieu un c/e a crp-noubarris@xtec.cat.

Programa de comunicació oral Tenim la Paraula!

El passat dia 15 de novembre, a l’auditori de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona va tenir lloc la presentació del Programa de comunicació oral “Tenim la Paraula!“.

L’acte va començar amb la benvinguda per part de la Sra. Rosa Artigal (Directora de l’Àrea d’Acció Educativa). A continuació, la Sra. Neus Ollé (Inspectora) va intervenir per tal de justificar la necessitat del programa. La presentació Institucional la va dur a terme la Sra. Mònica Pereña (Subdirectora de Plurilingüisme) i la presentació de l’activitat als centres educatius va anar a càrrec de la Sra. Imma Canal ( Equip SRRL).

Per concloure l’acte i fer la concreció al Districte de Nou Barris, que serà el primer Districte de Barcelona en aplicar el programa, vàrem comptar amb la intervenció del Sr. Josep Puig (Coordinador del Serveis Educatius de Nou Barris) i del Sr. Francesc Vila (Director de l’Equip LIC).

A continuació mostrem una presentació del Programa:

A