PROSPOSTES DE TECNOLOGIA DURANT EL PERIODE DE CONFINAMENT

Bon dia,

Desitjo que tots estigueu bé.

Tal i com ja sabeu , teniu les propostes per aquests dies a cadascuna de les pestanyes addicionals creades al bloc , s’han penjat per tal que pugueu anar avançant en el vostre procés d’autoaprenentatge, a través d’activitats pràctiques.

Teniu dues pestanyes al bloc habilitades pel seguiment:

SCRATCH

TINKERCAD 

 

A Tinkercad us he penjat tutorials que us expliquen com fer unes propostes inicials, que us recomano feu. I a partir d’aquestes, us proposo activitats on poder fer les vostres iniciatives.  Teniu habilitat l’accés a la classe i per tant el que aneu editant el puc anar visionant.

A Scratch el que teniu penjats són uns reptes , segons el vostre nivell de coneixement de l’aplicació. També teniu l’accés a la classe i la classificació en els diferents reptes per tal que pogueu penjar les vostres propostes en cada repte.  RECORDEU QUE L’ACTIVITAT ESTIGUI COMPARTIDA, per tal que pugui ser visible.

Si teniu algun problema, em podeu consultar , recordeu el meu  correu elahuert@xtec.cat

Si teniu molts dubtes entre tots , m’ho comenteu i podem fer alguna sessió virtual per aclarir-los.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *