COMENÇA LA SETMANA CULTURAL

Hola de nou!!!


ESTIC CONTENTA CONTENTA CONTENTA…

MOLT CONTENTA


Avui els nens i les nenes de les Escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles de Constantí han presentat el projecte de Contes Col·laboratius que coordina la Biblioteca Municipal. Ha estat una experiència fantàstica…. hi havia molts molts nens i moltes moltes nenes. També hi havia molts i moltes mestres. També l’Alcalde i un Regidor, dues Inspectores, dos membres del Centre de Recursos, alguns/es pares i mares… i els meus millors amics, la Mirmiga i el Cuctantí… ha estat increible.

 

MOLTES FELICITATS A TOTS ELS QUE HEU FET POSSIBLE AQUEST PROJECTE, ELS CONTES HAN QUEDAT GENIALS.

(La veritat és que surto molt guapa)

TECA

😆

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *