EL TALLER DEL CÒMIC I DE L’ANIMACIÓ

Ja hem començat el TALLER DEL CÒMIC I DE L’ANIMACIÓ!

Durant la primera sessió…

Hem començat parlant una miqueta sobre el còmic i l’animació:

què és el còmic? com el sabem diferenciar d’altres llibres? quins són els elements que el composen? quins còmics coneixem? què és una animació? quins dibuixos animats veiem?

Seguidament hem vist una animació del conte de la caputxeta. Aquí us deixem l’enllaç per si el voleu veure:

http://www.unamadecontes.cat/demo/show_video/11

Un cop hem vist el conte, hem parlat sobre les emocions a partir d’unes imatges relacionades amb aquest…

t_transporter1_orig1t_transporter3_orig1t_transporter22_orig1t_transporter28_orig1t_transporter18_orig1t_transporter36_orig1

Per acabar, ens hem convertit en personatges de còmic i ens hem fet fotos expressant diferents emocions! I mentre esperàvem el nostre torn hem gaudit mirant els còmics que nosaltres mateixos hem portat! Ens ho hem passat molt bé! La setmana que ve repetim… encara ens queden dues sessions més! Aviat penjarem les fotos…

img_0560

Aquí teniu les fotos de les emocions. Mireu que bé que hem quedat! A veure si esbrineu quin és l’estat d’ànim que hem volgut expressar!

imagen-1

Durant la segona sessió…

Hem començat a fer una animació del conte de la caputxeta… Com podreu veure els personatges són una mica especials…N’hi ha que són formes geomètriques com la mare, el pare i la caputxeta… I n’hi ha d’altres que estan fets amb plastilina, com el llop.

Alguns/es de vosaltres us estareu preguntant: el pare surt en el conte de la caputxeta? És cert que en el conte tradicional no, però en el nostre conte sí. Ja veureu més endavant que la nostra història trencarà alguns estereotips. Mitjançant uns petits canvis farem del conte tradicional més famós del món, un conte coeducatiu i adaptat als nostres temps. Què us sembla la idea? Nosaltres pensem que els contes tradicionals no es poden perdre, però també creiem que hem d’intentar anar més enllà i trobar alternatives per tal de transmetre continguts no sexistes, que permetin una educació en igualtat. Aquesta és una de les nostres propostes!

Aviat podreu veure les fotos…


Durant la tercera i última sessió…

Durant aquesta última sessió hem vist a la PDI el tros de l’animació que hem realitzat. Hem estat anotant idees de com podria continuar i acabar el conte… Tot i així seran els propers grups els que acabaran de decidir el final. Ens ha quedat genial i estem desitjant veure el resultat final. Aviat el podrem penjar perquè tothom el pugui veure.

Finalment hem estat fent el muntatge de les fotos de les emocions, amb bafarades i uns divertits canvis de colors… Us deixem alguns exemples…

Oi que semblem uns autèntics personatges de còmic?

imgp7897

Ja hem acabat el conte de la caputxeta vermella!

Hem acabat la nostra història de la caputxeta vermella. Ens ha quedat bastant diferent del conte tradicional. Mireu! Resulta que la caputxeta és una nena molt eixerida i no es deixa enganyar; el llop no és dolent, només té gana…; no hi surt només un caçador, hem volgut que sortís també una caçadora; el llop no es menja l’àvia!; el caçador i la caçadora li porten de menjar i es fan tots amics!

Què us sembla????Animació amb sorra!

Ja hem acabat l’animació de la caputxeta i ara els següents grups farem animació amb sorra. A veure que us semblen aquestes petites històries…(recordeu passar les fotos ràpid per poder apreciar el moviment)

p1020745 p10208821 p1020853
p1020823 p1020801 p1020733
p1020721 p1020784 p1020751
p1020775 p1020762

imagen-11

imagen-2 imagen-12 imagen-21
imagen-3 imagen-4 imagen-13
imagen-14 imagen-15 imagen-22
imagen-1-19-47-31 imagen-16 imagen-17

Animació amb construccions!

Hem fet una animació amb construccions! Qui posa les peces? Es posen soles?  🙄

imagen-23

Animació amb Playmòbils i d’altres ninos articulats!

Els últims grups ens hem atrevit a fer animacions amb Playmòbils i altres ninos i nines famosos/es com poden ser la Barbie i el Ken. Hem jugat a inventar, imaginar, pensar, anticipar, parlar, animar…  sense adonar-nos hem après un munt de coses! I…això de fer “pelis” ens agrada molt! I a vosaltres, us agrada com ho fem?  Aquí us deixem les fotos, aviat penjarem els enllaços als vídeos perquè pugueu veure tot el muntatge amb música i veus. 😀

imagen-18

imagen-31

imagen-41

Ja podeu veure els vídeos de les nostres animacions!

I després de molta feina, aquí teniu els resultats! Tots i totes hem posat moltes ganes i il·lusió en aquest petit projecte. Desitgem que us agradi!


LA CAPUTXETA LLESTA I EL LLOP FAMOLENC

ANIMACIÓ AMB SORRA

ANIMACIÓ AMB PLAYMÒBILS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *