EXPRESSIÓ CORPORAL A EDUCACIÓ FÍSICA

A la classe passada d’educació física els alumnes de 6èA i 6èB  vam haver de representar una situació  de grup, la qual la vam haver d’escollir i preparar nosaltres mateixos. La professora ens va dir que no podríem utilitzar les paraules verbals, sinó que havíem de comunicar-nos amb el nostre propi cos

A continuació us deixem veure unes imatges:

SORTIDA D’ATLETISME

Els passats dies 8 i 9 de Novembre els alumnes de 5è i 6è vam fer una sortida al Camp d’Atletisme de la Bòbila a Gavà. Quan vam arribar ens van rebre, ens vam dividir per parelles i cadascuna vam anar a fer una activitat. Les activitats duraven 12 minuts, hi havia triple salt, salt de longitud, carrera de tanques, carrera de marxa, salt d’alçada, llançaments, carrera de relleus, carrera amb els ulls tancats i carrera de velocitat amb diferents sortides. Va ser molt divertit!

HEM COMENÇAT LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Bon dia,

Hem començat les activitats extrascolars. N’hi ha moltes com: basquet, hip hop, futbol, patinatge, etc.

Els nens i nenes que fan hip hop estan aprenent una coreografía per ballar a l’Atrium.

Els nens de futbol fa poc van fer un partit a la pista i van quedar 2 a 1.

El nens i nenes de bàsquet, estan preparant-se per un partit de bàsquet.

Els nens i nenes de patinatge fa poc van anar a Madrid. La Teresa del grup de patinatge del Cobra va quedar la primera i es va classificar per la final.

Gràcies per llegir aquesta noticía i fins la següent!

COMENCEM LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS AL PAU CASALS

Hem començat les activitats extraescolars en el Pau Casals.

 Tenim moltes per escollir com per exemple Hip-Hop, futbol, patinatge, bàsquet …

 A continuació explicaré l’activitat de Hip-Hop. Hi Ha una professora que es diu Marta, al principi normalment juguem a jocs de córrer una mica per escalfar com per exemple les estàtues però ballant, o el joc del mirall. Quan ja em acabat de fer els estiraments ens col·loquem i comencem a ballar.

L’esgrima

El dia 1 d’abril, els dinamitzadors del Pla Català d’Esports, la Raquel de 5èB, l’Alejandro de 5èA, la Paola, i la Paula Muñoz de 6è, van anar a Gavà a fer un curset d’esgrima, on van ensenyar-los les normes de l’esgrima. Hi van anar diferents representants de diferents escoles de Gavà i Viladecans.
Al final de la sessió, tots van rebre un diploma molt bonic.
S’ho van passar molt bé!

NOUS GRUPS: FUTBOL I HIP-HOP

El dia 18 de gener els professors de Educació Fisica ens va dir que hi haura futbol i hip-hop al colegi pel cicle superior. Ens vam posar
contents. Ja no hi tindrem que anar al Sales que juguem amb nens més grans que nosaltres. Podrem jugar amb nens i nenes de la nostra edat. Ja hem fet les portes obertes i va ser molt divertit. L’entrenador de futbol es diu: Javi .Vam anar a les portes obertes 10 nens de 5è. A les portes obertes de hip-hop hi van anar 12 persones i va ser molt divertit.
Esperem passar-lo molt bé en aquestes activitats extraescolars!

PATINATGE A L’ESCOLA PAU CASALS

A l’Escola Pau Casals es fa l’activitat de Patinatge com a activitat extraescolar.
L’activitat es fa els dimarts i els dijous de cinc de la tarda fins a les sis de la tarda. Fem tres grups: els de P3, P4, i P5
que és el primer grup, el segon grup són els de 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è, i el tercer grup som els més professionals, que som des de tercer fins a cinquè.
Hi ha quatre monitors en tota l’activitat, i el que dirigeix tot és el Sebas.
Ja portem anys practicant-lo a l’escola i ens agrada molt. Fem competicions molt divertides i hem millorat molt!

TROBADA ESPORTIVA DE NADAL

El dia 15 de desembre, els alumnes de 5è vam anar al parc de Torreblanca, a Sant Feliu de Llobregat, a una trobada esportiva.
A la trobada, vam practicar els següents esports:
Korfbal, futbol, shootball i zona lúdica. La zona lúdica cosistia en divertir-nos amb tot tipus de matalassos, esgrima, cadires de rodes…
Ens ho vam passar genial!! 😀

TORNEIG DE BÀSKET

Els nens de bàsket, de l’escola Pau Casals, tenim un torneig el 10 de desembre, al poliesportiu municipal de Viladecans, de 17:30 a 20:00.

Al torneig hi participen: L’escola GOAR, l’ANGELA ROCA, el DOCTOR TRUETA i nosaltres, l’escola PAU CASALS.

 

Serà mol divertit!!