Tutorial – Com crear un Kahoot!

 

Hola a tots/es!

Avui compartiu amb vosaltres un tutorial on desobrireu d’una manera senzilla i molt visual com crear i compartir un Kahoot! amb els vostres alumnes.

Què és Kahoot!?  és una plataforma gratuïta que permet la creació de qüestionaris d’avaluació (disponible en App o versió web.) És una eina amb la que el/la mestre/a crea concursos, on els alumnes són els concursants, amb l’objectiu d’aprendre o reforçar l’aprenentatge. És un joc lliure basat en aprendre jugant.

Començem?

Benvingudes famílies

Benvinguts i benvingudes, aquest blog és per a tots vosaltres mares i pares de les Salesianes de Terrassa per poder-vos assessorar i ajudar en tots els problemes i dificultats que us puguin sortir per poder participar de les activitats i propostes que us arribin del centre a través del blocs, correus i altres vies telemàtiques de comunicació  del nostre centre.

Com que el present i el futur més immediat estarà condicionat i segurament  haurà de tenir en compte un bon ús de les tecnologies i les competències digitals.  Us volem donar un cop de ma.

Cliqueu aquí per omplir el formulari d’ajut o al botó vermell de sota.

 

Les respostes les podreu trobar agrupades per temes penjades en aquest mateix blog a les pestanyes o pàgines superiors.

Recordeu que la nova web és  https://terrassa.salesianes.net/ o bé  https://terrassa.salesianes.org/

 

T'acompanyem tecnològicament en l'època del confinament…