Competències bàsiques 2013

Aquests dies ens estem preparant per les proves de competències bàsiques que farem la propera setmana. No ens posem nerviosos però cal concentració i atenció al màxim. Que hi hagi sort i que tot vagi molt bé!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

La veu del món

L’espectacle consistia en 7 països on hi havia uns instruments que els feien amb la veu i les mans, 5 cantants.

Ens ho vam passar molt bé perquè hi havia música de 7 països: USA, Cuba, Congo, Rússia, India, Tibet i Suïssa. Hi havien 2 persones que canviaven el decorat, i 5 persones que feien els sons. L’última part és la que ens va agradar més perquè van cantar la nostra cançó preferida: “Corren”.

Arnau S. i Sergio 6è B

Aqui teniu un enllaç per si voleu saber més sobre l’espectacle:

http://www.palaumusica.cat/ca/la-veu-del-m%C3%B3n_36386

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EL MALALT IMAGINARI

El dilluns 25 de febrer vam anar al Teatre a veure l’obra “El malalt imaginari” de Moliere.

Ens va agradar molt, perquè era divertida i perquè el doctor Furgó, que és un dels protagonistes, feia molta gràcia.

L’obra tracta d’un home que s’imaginava que estava malalt, per tal de que tothom estigués per ell. Altres personatges són: la seva dona, que només està interessada en els seus diners, la seva filla que l’estima molt i que està enamorada del professor de música, el doctor Furgó i el seu fill, interessats en casar el fill amb la filla del malalt, i la criada que es diu Doneta i és força espabilada.

Vam passar una molt bona estona.

Celia i Juan 6è B

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Dansa a Les Corts

Aquests dies els nens i nenes de l’escola Les corts vam tenir l’oportunitat d’anar a veure els ballarins de Company&Company. Van ballar “Les quatre estacions” d’Antoni Vivaldi.

Anàven molt coordinats i el vestuari era molt bonic. L’espectacle era de gran dificultat.

Després de l’actuació vam tenir l’ocasió de fer-lis les preguntes que cadascú tenia curiositat per saber.

Irene, Andrea G. i Mario 6è A

Veure les fotos

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Jubilació

El dia 2 de febrer  Pepe Tobar s´ha jubilat. Dia d´emocions i de records. No m´esperava que els alumnes de sisès A i B prepararien aquest comiat. Agraeixo a tots la vostra confiança; us portaré en un raconet del meu cor perquè després de casi vuit cursos en l´escola Les Corts em queden molt bones sensacions. Desitjo tingueu un bon final de curs i d´etapa. Segur que ens veurem.

Una molt forta abraçada per a tothom.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Fundació Ondablue

L’empresa Bluespace dedicada al lloguer de trasters té una fundació sense ànim de lucre anomenada Ondablue dedicada, entre altres activitats, a conscienciar als escolars sobre la importància que té l’aprofitament responsable de l’aigua, la protecció del medi ambient i la sostenibilitat del nostre entorn . Després d’un any de funcionament d’aquesta fundació a Barcelona, es va inaugurar amb la presència de responsables de l’empresa i l’assistència de l’Alcalde de Barcelona, Sr Trias amb altres autoritats. Com en la nostra escola es va fer un taller relacionat amb la importància de l’aigua i la sostenibilitat, ens van invitar a l´acte; un grup d´alumnes de sisè, en representació del Cicle Superior, han assistit a la inauguració al carrer Marquès de Sentmenat, presentant i recordant algunes de les activitats que es van fer mitjançant un powerpoint.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

L’amic invisible…

És final de trimestre, és Nadal, seguim la tradició i l’ últim dia (21) després del festival de música hem anat a les classes per fer l´amic invisible i fer un pica-pica de comiat. Tothom ha intententat descobrir el “seu amic invisible” en l´intercanvi de regals.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Nadala de sisè

Durant el mes de desembre cada classe passa davant de l´arbre de Nadal per recordar és el temps pel  record, temp d´alegria, de desitjos, d´amistat,…. Els alumnes de sisè així ho hem manifestat penjant la nostra postal a l´arbre i cantant i tocant nadales de tots conegudes.

Bon Nadal.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Bon Nadal

L´equip de professors del Cicle Superior us desitgem un bon Nadal i totes les coses bones pel proper 2013.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Eco-Navidad

El centre d´interés de l´escola són els temes ecològics i el reciclatge.

Cómo podemos celebrar una Navidad más ecológica? ¿Es posible dar un nuevo uso a los embalajes y residuos que generamos en esta época? ¿Qué pequeñas acciones podemos emprender desde la escuela, nuestros hogares, nuestra ciudad,… para celebrar unas fiestas más sostenibles….

Més informació Cliqueu aquí o a la imatge.

Publicat dins de General | Deixa un comentari