TALLERS DE TEATRE EN ANGLÈS

El dijous 21 de gener  la Sílvia, l’Anna, la Isona l’Eloi de 5è i l’Emma, la Judit, en Jan i la Caterina de 6è, van representar l’obra de teatre en anglès “The tree and the wood cutter”.
L’obra tracta aspectes com el valor de l’amistat, l’empatia i les emocions. La trama gira entorn un llenyataire que vol tallar l’arbre més bonic del bosc per fer-ne llenya. Aquest necessita la llenya per la seva llar, però no té en compte que acabant amb l’arbre també provocarà greus danys a l’entorn i als animals que conviuen juntament al bosc. Finalment els animals fan adonar al llenyataire que pot aconseguir llenya sense la necessitat de causar cap mal a ningú.

Esperem que us agradi!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *