Els de 5è i 6è fem una sortida a Banyoles

El dia 26 de novembre vàrem anar a Banyoles, capital de la comarca de l’Estany. Els de 5è vam fer una activitat relacionada amb el projecte de la prehistòria; es tractava de visitar la reconstrucció d’un pobre prehistòric que s’anomena la Draga. Allí vàrem conèixer les contruccions, eines, estris i mode de vida del que devia de ser la prehistòria dels primers banyolins. Els de 6è vàrem visitar la part medieval de la vila. La visita incloïa les esglésies medievals de Banyoles, el seu monestir benedictí i els carrers gremials de l’època. Un dia molt bonic, assolellat, i molt ben aprofitat.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *