Anem a can Poc Oli, finca d’agricultura experimental

ANEM A CAN POC OLI
El dijous dia 7 de juny les nenes i els nens de quatre cursos, 3r, 4t, 5è i 6è, vam anar a can Poc Oli. Can Poc Oli és una finca experimental i de pràctiques de l’Escola Agrària de Manresa i també és un centre de divulgació en agroecologia i energies renovables. Aquesta finca té dos itineraris divulgatius que la travessen de banda a banda. Hi ha l’itinerari taronja sobre energies renovables: tèrmica, solar, eòlica, etc. I l’itinerari verd: biodiversitat cultivada, sanitat vegetal, fertilització i maneig del sòl i de l’herba. Com que el tema central del col•legi Bellpuig d’enguany és l’hort nosaltres vam fer el taller de llavors, l’itinerari d’agricultura ecològica i el taller de caracterització de verdures. Vam aprendre moltes coses amb les monitores de can Poc Oli. Tots els nens i nenes vam fer tots tres tallers que consistien essencialment en manipular llavors, verdures i visitar l’hort. Ah! Va fer molt sol i calor. En acabar, vam dinar a la finca. De retorn als autocars va haver-hi animació i bon ambient. Una diada que ja fa pensar en l’estiu tan proper.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *