Sisè dia. Boadilla del Camino – Carrion de los Condes.
Divendres, dia 13. Avui hem anat molta estona per la vora del Canal de Castilla, esmorzar a Fromista i fins a Carrion 19 Kms. d’andadero al costat de la carretera, un recta llarguíssima i sense cap ombra, llevat de quan entraves a un dels cinc poblets que hem creuat. Ahir vam conéixer un “sujeto” de Madrid que va estar uns anys regentant un restaurant a Cartagena de Indias, Colòmbia, i ens va fer petar de riure de totes les anècdotes i aventures que ens explicava. Làmic Sebastià que ha anat molt per Colòmbia i coneixia els llocs, igual que el Javier, s’ho va passar pipa, escoltant-lo.
Ayer si mirais la foto que estamos los dos en un camino encementado parece fácil pero fue terrible, primero una subida de tierra de 1,5 Kms. con una pendiente del 12% constante, llegar arriba , tomar aire 500 mts y esta bajada que parece de nada, terrible . Ahora si que puedo decir que cuesta más bajar. Nunca lo había creído. Ayer conocimos nuevos personajes, ya os contaremos, sólo para hombres.
Hoy hemos padecido de lo lindo por el calor. Yo llevo los pies cosidos, ya veremos mañana. Bueno chicos, un abrazo a todos. Martí, he encontrado el albergue ideal para cuando hagamos el camino, ya te enseñaré las fotos y también hemos pasado por la iglesia de San Martín en Fromista, románica preciosa, te gustará mucho. Un beso a Andreu y al Bru.

Bona tarde,
Ja pensava que havieu tornat a Lleida, perque ahir vaig voler veure les noticies però no vau escriure res. Bè m’alegro de que els menjas siguen tan bons, però veig Sebastià Tolosa que tot el día parles de xorizos. Suposo que la compañía de en Javier es nota.
Felicitacions per la marxa.
Una abraçada al tres
Olga
Pues prepárate Olga la que me han liado. Estaba en el albergue curándome y se me presenta Sebastià cargado de comida, pero ojo “un chorizo de mi pueblo”, con esto verás que somos internacionales.
Fa molt rato que intento passar un comentari i no puc ja veig que la meseta es molt dura, ara comprenc perque els reis catolics van marxar cap Andalusia, be endavant i coratge ja heu passat l’Ecuador de la marxa.Bona nit
Pues prepárate Olga la que me han liado. Estaba en el albergue curándome y se me presenta Sebastià cargado de comida, pero ojo “un chorizo de mi pueblo”, con esto verás que somos internacionales.