Mostra de materials STEM a l’espai

El proper dissabte 5 d’Octubre, es celebrarà la Mostra de recursos que s’emmarca dins la Setmana Mundial de l’Espai, i  que té com a objectiu donar a conèixer al professorat de primària i secundària diversos recursos i propostes educatives relacionades amb les Ciències de l’Espai, com els kits “Enginyer d’Astronaus” i “Detectiu d’exoplanetes”, disponibles al Servei de Préstec, així com altres actuacions i projectes on poden participar (CANSAT, AstroPi, projecte ZENIT…).

Els anys 2016 i 2018 es van celebrar les Jornades STEM a l’Espai, que van comptar amb molta participació i bona acollida. Aquesta mostra de materials vol ser el pont entre jornades, per generar nous recursos que puguem compartir a la propera edició.

Data: Dissabte, 5 d’Octubre de 2019. De 9 a 14 h.
Lloc: CESIRE. Avda Drassanes, 10  Barcelona
Enllaç al programa
Enllaç al formulari d’inscripció  limitat a 100 inscripcions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *