Fem videoconferències amb Skype

D’entre les moltes activitats que ens referencieu als vostres blocs dels SSTT d’Educació a Tarragona, que teniu referenciades a l’enllaç de netvibes de la columna de la dreta d’aquest bloc, són ja diverses les que ens parlen de Skype o de la videoconferència entre escoles com a activitat pedagògica. El valor de la comunicació, com a valor afegit entre centres de la mateixa ZER és una activitat pedagògica assolible, amb un grau de complicació tecnològica acceptable.

D’entre les diferents activitats que ens referencieu als blocs , us posem la mostra d’una d’elles, entre el CEIP Josep Veciana de Perafort i el CEIP Sant Sebastià de Nulles. Cal considerar sempre no tant sols la part tècnica, sinó l’activitat pedagògica que transmetem, que no pot deixar de tenir la seva preparació, com qualsevol de l’aula, per donar-li el seu valor. I establir un torn de paraules o intervencions molt clar, on es deixin el menor nombre de temes sense lligar.

[kml_flashembed movie="http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=8700388860678319192" width="400" height="326" wmode="transparent" /]