Colònies 2016

El passat dilluns vam anar de colònies a la casa de colònies la Figuera a Castellnou del Bages. El viatge d’anada va ser molt llarg però el de tornada va ser més curt. Quan vam arribar va ploure. Els monitors eren molt “happys” 😀 i a totes hores ballaven. A l’hora d’esmorzar, dinar o sopar teníem que cantar una cançó sobre el menjar com: Molt enciam, molt enciam, espaguetis i croquetes i molt enciam … Les activitats no eren molt difícils. Teníem molt temps lliure per jugar.

El que més em va agradar va ser les habitacions perquè dormia a d’alt de la llitera i el que menys em va agradar van ser les cançons del menjador perquè eren una mica infantils.

la figuera

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *