4 thoughts on “Animals fastigós però sempre útils

 1. Jonathan Blanes de 1er D

  Holaaa! professora Carmen Ramos. La imatge de les mosques copulan m’ha impactat molt, bueno que m’agradaria molt que pusesis mes imatges de les mosques perque emb semblen molt interesants vinga ens veiem el dijous.

 2. THE BEST

  Bueno Carmen yo estaba en tu clase el año pasado y me gustó mucho tu manera de explicar las cosas, hacias que todo fuera mas facil para la gente que lo necesitaba, en mi caso no me hacia falta ya que considero que tenia un nivel superior a algunas personas. Ah!, y lo de las moscas es muy….. educativo

 3. Laura i Mònica 1ª A

  Holaa profee!!
  Aquestes mosques, estan fent fills?
  Buenoo fins el dijous!!

  Aadeuu!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *