PAISATGES

El Totem de Tasmània

tasmania.jpg

Com si fos una gegantina agulla clavada en la costa entre costeruts abismes, el Totem de Tasmània és un increïble monòlit de pedra d’uns 70 m d’alçada, que podria incloure entre les formacions rocoses més estranyes i importants de l’ món.

El desierto de los Pináculos (Pinnacles Desert).

Es troba a prop de la ciutat de Cervantes, a la zona occidental d’Austràlia. Un enorme banc de sorra i dunes dins del Parc Nacional Nambung ofereix un panorama poc habitual: pinacles de roca calcària emergen entre la fragilitat de la sorra amb les seves formes irregulars i assolint diversos metros d’alçada.

Els pinacles estan compostos per una acumulació de petxines de mol · luscs marins que van acabar a terra, apuntant entre les dunes. El material acumulat per la pluja en el fons de les dunes, van compactar i van formant els pinacles, descoberts pel vent amb el continu avanç i retrocés de la sorra.

Una ola en el desierto de Arizona

520066502_2707a03143.jpg

Bryce Canyon

Meandre

2578746501_1625e7bdaa_o.jpg

2 thoughts on “PAISATGES

  1. Luisa de primer D

    Hola profe.
    Pues que me ha gustado
    mucho la fotografia
    esta muy bien hecha.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *