JA HEM ARRIBAT

El dia 25 donarem les notes Indec?s. En setembre començarem una nova aventura.Indec?s 

Aquest curs no ha estat malament, encara que alguns/es no han sortit molt bé parats/des. Sorprès

Descanseu i passeu-vos-ho bé, agafeu forces per al proper curs, deixeu un temps per fer el deures d’estiu, molt important per als que tinguin matèries pendents, és possible recuperar-les.Guai!

Ha estat un plaer treballar amb vosaltres.Somriure

Fins aviat.Petó

2 thoughts on “JA HEM ARRIBAT

  1. Sergi

    Carme ha sigut un plaer haver sigut el teu alumne i he de dir que has sigut molt bona professora i que espero que l’ any que bé tinguis uns bons alumnes i si pot ser que siguem nosaltres però com a minim m’ agradaria que encara que no fossis tutora nostre ens donessis Ciences Naturals.
    Els deures d’ estiu son molt llarg, l’ encreuat que hi ha al principi es punyetero i per cert, com es passaven metres cubics a metres? A i se m’ oblidaba, ja tinc els llibres de segon i m’ he mirat el de naturals, els de biologia i geologia està bé, però, el de fisica i quimica de segón te tota la pinta de ser bastant avorrit.
    Una salutació de part meva, i jo també et torno a dir que ha sigut un plaer haver sigut alumne teu.

  2. Francesc

    Carmen, tinc bastants problemes amb els deures de naturals els mots encreuats em falten la nª 8,9,10,13,14,15.La sopa de lletres la paraula Higrometre es alguna cosa ???? o s’ha de repetir tremometre dues vegades tampoc se com passar de metres cubics a metres????? als llibres de 1er son un embolic i també et vui dir encara que avui sigui el primer dia en totes les vacances que obro el ordinador BON ESTIU!!!!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *