VISITA DE CASI

Avui ha vingut la Casi a classe, sempre vol estar sola amb vosaltres perquè tingueu confiança per fet preguntes. Diu que heu fer moltes i alguns heu estat massa nerviós.

Que us ha semblat?

Voleu fer més preguntes?

Quins temes voleu de debats?

One thought on “VISITA DE CASI

  1. Daniel Y.D

    La activitat va estar molt bé, pero hi havia gent que no ens deixava escoltar a la Casi. Hi ha moltes vegadas que m’enfado amb la classe que m’ha tocat, pero despres reflexiono i estic, content de la classe ques estic pero som molt xarraires.Tendriem que aprendre a controlar-nos mès per què si no ningun profesor voldrà vindra amb nosaltres a las colonias. Son molt “xules” jo vaig anar l’any passat i estaven molt xules, tinc ganes de tornar aquest any

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *