Bullying: mirall invers

Bullying, mirall invers (La classe d’Einstein, 2017) és un curtmetratge realitzat pels i les alumnes de 6èC de l’Escola Jaume I, de la Sénia.
L’alumnat d’aquest grup n’ha elaborat el guió i decidit les escenes de gravació, sobretot en l’àrea d’Educació en Valors Morals i Cívics; i, amb la col·laboració de Ray (6èB), la mestra Carina i Joan Arnau, n’hem gravat les escenes.
Un cop acabat el muntatge de les seqüències, el resultat ha estat el que podreu veure en aquest vídeo.
Bullying, mirall invers intenta explicar la vida d’un alumne, l’Iker (Blai Jovani), que sofreix assetjament escolar, i juga amb la doble pantalla per fer reflexionar el públic sobre com canviaria la vida d’aquest sense rebre aquests atacs.

Tapet de l’escriptor

20170409_105508

Aquí teniu el tapet de l’escriptor. Si cliques sobre la imatge obriràs l’enllaç on et podràs descarregar tot allò que necessitis per imprimir-lo i muntar-te’l a casa. Recorda que el plastifiquem i que per una part van les infografies i per l’altra, la pauta aliniada a la dreta. És en mida din-A3.

Els arxius principals són “tapet escriptor nou 2. pdf” i “pauta estreta redaccions” (per a classe hem triat la pàgina 2 d’aquest).

La resta d’arxius són complementaris: infografies, el tapet per editar o, dintre d’una carpeta, les altres infografies amb més informació.

Espero que ho disfruteu.

Agrairia que, si te’l descarregues, deixessis un comentari a aquest article per saber si te bona acceptació, encara que no siguis del nostre centre o del nostre cicle. Moltes gràcies!