Des de la classe de 6è recomanem…..

Hola a tots i totes! ja que som una classe que ens encanta la lectura hem decidit que ens agradaria compartir amb vosaltres alguns dels llibres que ens hem llegit i ens agradat. Ja ens comentareu, si els llegiu, la vostra opinió!!!

 

més endavant us donarem a conèixer més llibres del nostre recull “llibres interessants!”

Fins aviat!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Des de la classe de 6è recomanem…..

 1. Maanel! diu:

  jo, només m’he llegit el del nat pero segur que els altres són molts divertits per què han estat recomanats per un bons lectors

 2. Patricia diu:

  jo m’he llegit el de “No hi ha dret” i m’ha agradat molt.
  i tambe m’he llegit el de poemes i haikus i m’ha agradat també molt.

 3. IZAN! diu:

  Hola, soc l’Izan Calderón Salvador i m’agradaria recomenar el lllibre del NAT.
  Aquest llibre es un llibre molt similar ja que es el mateix autor(Jeff Kiney) tracta de un nen scaut qure es diu Nat i te un enemic l’Arthur i sempre li guanya en tot i en Nat li agrada una nena i sempre l’Arthur li treu les nenes.
  Es un nen sense sort ni una.

 4. izan ramos diu:

  el del nat te bona pinta per que el que jo he escoltat si tingues una oportunitat de agafarmelo mel agafaria asi que no desaprobeixeu una oportunitat aixi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *