L’ AVI MISTERIOS

A la classe de C.S, vam tindre que fer un conte relacionat amb els avis. Ho hem fet, a partit d’uns passos que ans ha ajudat molt a fer el contes. Ens ha servit per poder fer els altres contes per a concursos. Ho podrem utilitza per altres concursos. Hem servira per l’any que ve fer textos a l’ E.S.O. He aprest a fer textos millor que abans. Espero que la pròxima vegada ho fagi millor.

Hi havia una vegada en un poble anomenat Vimbodí i poblet , si trobaven dos nens molt espavilats ells vivien al carrer Pla dan guerra. Els dos nens es deien Isaac i Miquel , vivien en la casa mes gran de Vimbodí era enorme tenia quatre plantes, dos lavabos i 8 dormitoris. Eren una família feliç . L’ Isaac i el Miquel anaven a l’escola , i els dimecres i divendres anaven a futbol.
Eren uns bons estudiants sempre treien excel•lents. El Miquel li agradava rapejar i un dia va fer una cançó rapegan i es diu: viscolastico.
“Que passa tió esta es mi canción es la mejor .
Soy el más rico de la ciudad i tengo un Ferrari en el garaje.
Que pasa tío tienes un estuche de snopy, y eso es una cosa de bebes.
No como mis músculos que son una frontera.
En mi grupo yo soy el mejor .
Y si a alguien le meto una patada sale volando.
Esta es mi canción o yea.
Aquí viviendo la vida como dice Superman y Batman luchando por la vida o yea.”
Aquesta era la cançó del Miquel i als seus amics els hi agradava molt , en canvi l’ Isaac sempre estava amb la seva tablet i jugant al “Clash of clans”. Els dos germans eren molt divertits. A la seva família eren: El pare es deia Enrique, la mare Nadia, fills Isaac i Miquel, avia Maria i avi Josep.
Els dos germans tenien un problema que ells tenien un avi però no s’avien qui era.
Un dia, algú va truca a la porta, l’ Isaac va obrir la porta i va veure un senyor gran. Va anar a crida la seva mare la Nadia. La mare quant va veure el senyor va dir a l’ Isaac que puges a la seva habitació, però l’ Isaac es va amagar a les escales i el Miquel el va veure i ell també es va amagar. L’ Isaac volia s’aver qui era aquell home gran. Quant van acabar de parlar la mare i el senyor gran. El Miquel i l’ Isaac el van perseguir i li van preguntar, qui ets per que la nostra mare et coneix, no els va respondre i va marxa. L’ Isaac va dir:
-Miquel ara anem ha preguntar-li a la mare. Vale va dir el Miquel. Van anar cap a la cuina onera la mare. Li van preguntar, la mare els hi va dir anem a l’ habitació que us explicaré qui era aquell home gran. La mare va començar, aquell home gran era el vostre avi. Què? Van dir tots dos. Quan vau néixer el vostre avi em va dir que tenia una infermetat i que no volia que morís i vosaltres el veiéssiu morir per una infermetat però amb les noves tecnologies infermetat ha tingut cura. I vam anar corrents a buscar el seu avi, quan el van trobar van saltar damunt seu i li van dir:
-Avi!! I des d’aleshores el seu avi va viure amb tota la família.

Un comentari a “L’ AVI MISTERIOS

  1. La introducció sobre el què has après és una mica pobre tenint en compte que és el segon curs que ho fas.
    El conte està bé però l’haguessis pogut millorar si haguessis anat fent les parts setmana a setmana, hi haguessis fet tots els passos. De “drafting” has passat a “publishing” (d’esborrany a publicar) sense tenir en compte els dos passos que hi ha al mig. És una llàstima ja que el conte hagués pogut millorar moltíssim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *