Som els de quart

Fer l'ulletHola som els alumnes de quart, us volem donar la benvinguda al nou curs 08/09. Volem felicitar a l’escola pels 25 anys que fa que funciona.

La nostra primera sortida va ser a la Rambla de Figueres on hi havia un autocar que es deia “Planeta Sano”, a dins hi havia tot ple d’ordinadors que estaven preparats per jugar a tres jocs diferents. Un era fer una compra saludable i amb pocs embolcalls, l’altre era sobre la casa i l’últim era de la piràmide del aliments. Abans de començar a jugar ens van ensenyar un vídeo de com cuidar el medi ambient i a nosaltres i també vam reflexionar sobre el reciclar, reutilitzar i reduir les deixalles. Ens van dir una frase molt important que era : El millor residu és el que no es produeix.Rialla

4t de primària

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *