Segon dia de Colònies a Esterri.

Avui dia 5 de març del 2013 els alumnes de sisè hem anat a l’esglesia romànica de Sant Just i Sant Pastor al poble de Son. Les monitores del Camp d’Aprenentatge de les Valls d’Àneu ens han ensenyat les característiques de l’estil romànic i gòtic. Les monitores han quedat sorpreses dels nostres coneixements de religió i de la pintura del Romànic.

segon dia com 1

En fi, per fi hem tastat el fred del Pirineu i hem pogut jugat amb la neu.

A la tarda hem fet dos tallers. Un  es tractava en construir  arcs de mig punt, i l’altre taller en fer petjades d’animals i també d’ensenyar-nos els tipus de rastres i moltes altres curiositats  dels animals d’aquí. Us posem alguna foto de l’església i dels tallers.

SEGON DIA COM 2A la tarda hem anat a Esterri a fer un treball de camp i hem pogut parlar amb la gent del poble, que ens ha ajudat a completar-lo. Hem après a orientar-nos amb un mapa pel nostre compte i també hem après paraules del parlar del Pallars. Bé, us deixem que ens hem de preparar per la festa dels pijames. Demà farem l’excursió més esperada de la setmana i trepitjarem neu amb raquetes!

SEGON DIA COM 3

Gerard Nova, no ens hem cregut que hagi nevat a Igualada. Inventa’t alguna cosa més creïble, eh? Martina, cuida’t molt el dit, al Mateo li sap greu això que t’ha passat. Gerard Soteras, fes-li una foto al Kirby!

Nosaltres, malgrat el fred estem tots bé de salut. Gràcies pels vostres comentaris. Us enyorem però no tant com ahir! És que ens ho estem passant genial. Demà us explicarem més coses.

Layla Álvez i Lavinia Frunza i Bernat Soteras. Esterri d’Àneu.

 

5 thoughts on “Segon dia de Colònies a Esterri.

  1. salome

    Hola Javier,ens han agradat molt les fotos,esperem que la festa de pijames us vagi molt bé,petons de la Salomé que us troba molt ha faltar,al Berni també,aqui plou,javier i salomes.

  2. Belen

    Hola Mateito que pasa que no salis en las fotitos te quiero ver mama ya se me diras q soy pesada ,( aqui te espera las lentejas tu comida preferida jajajaja e aprendido a jugar PS3 jajaja disfruta mi niño un besote Mama Martina ,Jana ,MARIZA

  3. Mateo

    la martina me pregunta si pusiste la nieve en la cantimplora. Y yo te digo que le recuerdes a los aragoneses que tu avi hizo tres años de militar en esa zona, y ya veras como te haran mas caso aun. Imaginate en esa epoca lo importante que era eso, las provisiones, y todo lo que hacia el ejercito sin las comodidades actuales, fue una epoca dificil y se agradece mucho a tu avi que su espiritu seguro que anda en esas montañas .disfruta mucho !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *