HA ARRIBAT EL TIÓ!!

Per fi ens ha arribat el tió! Ens ha fet patir molt, fins i tot ja ens pensàvem que no arribaria… potser s’ha despistat, potser s’ha perdut, potser ha passat de llarg… però per fi, aquest dijous va venir el tió!!! Vam decidir sortir a buscar-lo i va ser un gran encert! Perquè el vam trobar molt amagadet i mig mort de fred!! Ara el tenim ben tapat i amb molt de menjar!! El cuidem molt bé!

https://photos.app.goo.gl/XNkMr4khUyESzDJN7

 

DIA DE SANTA CECÍLIA AMB CLARINET

El dia 22 de novembre és el dia dels músics, i avui mateix la Jana ens ha fet un concert amb el seu clarinet. Ha tocat dues cançons i a tots i a totes ens han encantat. Jana ets una gran músic!

ACABEM EL PROJECTE

Estem a punt d’acabar el projecte de les tortugues. Aquests dies fem la tapa i ens prepararem per explicar amb les nostres paraules què em après de les tortugues. N’hem après moltíssim!!!

CONTE: SOM XUTS

Avui hem tingut la sort de poder gaudir i escoltar un conte molt especial. No és un conte qualsevol perquè parla del nostre poble i…. té una sorpresa!!! La persona que el va dibuixar és la Cristina que tant ens ajuda!!! Avui l’hem gaudit per primer cop. Ha estat molt divertit!! Li hem fet preguntes i ella ens ha explicat com el va dibuixar… Genial!!!

MANUALITAT TORTUGA

Avui com que som la classe de la tortuga hem fet una manualitat. Es tracta d’una tortuga feta amb una ouera. Primer hem hagut de pintar el cos de la tortuga amb color de fusta. Seguidament hem pintat amb pintura verda  la closca, que és la ouera, després hem enganxat la closca ouera al cos i el resultat és el que veieu. És una tortugueta petita però simpàtica.

https://photos.app.goo.gl/wEjLzhKf3E4pr2u69

 

HEM CELEBRAT LA CASTANYADA!!

Aquesta setmana hem celebrat la castanyada. Hem ballat les cançons de la castanyera, hem menjat castanyes i els més grans de l’escola s’han disfressat de castanyers i castanyeres. També hem ajudat, una mica, a torrar castanyes, ja que les torraven apropet de la nostra aula. Vam sentir olor a fum i al guaitar… sorpresa! s’estaven torrant les castanyes i vam voler-hi participar. Ha estat molt divertit!