Oferta teatral pel professorat de la Segarra

Gran-Teatre_petitaL’Associació cultural El Teló de Cervera i la Paeria de Cervera ofereixen, a la comunitat educativa de la Segarra, la possibilitat de gaudir de la cultura, a un preu econòmic. En el cas del Cicle de Teatre Apassiona’t, podeu obtenir fins un 25 % de descompte sobre el preu de l’entrada. Per adquirir les vostres localitats heu de clicar, al costat, el logo del Gran Teatre de la Passió. El 3 de novembre actuarà el Mag Lari.

Condicions especials: Aquesta vegada no poden oferir descompte al professorat. Per aquesta representació podreu adquirir les entrades al web, www.granteatrecervera.cat i aconseguir el descompte general.

Condicions habituals: Normalment cada professor/a pot adquirir un màxim d’11 entrades a preu d’individuals. Si són 12 o més, hi ha preus especials de grup, més avantatjosos. Haureu de seleccionar la casella “Entrada Centre de Recursos”. Un cop efectuat el pagament heu d’imprimir les entrades.

D’aquesta oferta, quan és activa, només en podeu gaudir des d’aquest web del Servei Educatiu de la Segarra (no la trobareu ni al web del Gran Teatre de la Passió ni en taquilla).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *