Presentació del nou material de la Festa del S. Misteri

Aquest dimecres han estat presentats els nous materials, elaborats durant el present curs dins el Seminari de cultura popular de Cervera a les escoles. La iniciativa parteix del curs 2010-2011, quan es pretenia iniciar un camí per tal de crear un material pedagògic que assegurés el treball de tots els elements festius al llarg de l’escolaritat. Aleshores es va elaborar un material sobre la Festa Major de Cervera, projecte que el juny de 2012 va obtenir el premi Baldiri Reixac. Durant el present curs, la tasca ha continuat amb l’elaboració dels materials de referència (festa del santíssim Misteri) i l’inici de les tasques per elaborar material al voltant del Corpus, que continuaran el curs vinent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *