El CEIP Sant Gil, de Torà, rep el Baldiri Reixac

baldiri11

baldiri2

El passat dia 25 de maig, els responsables del CEIP sant Gil, de Torà, acompanyants de les autoritats de la vila, van rebre de mans del Conseller d’Educació, el reconeixement al seu treball amb l’obtenció del Premi Baldiri Reixac, juntament amb d’altres 13 escoles catalanes.

El guardó premiava tota una trajectòria, que es va iniciar amb el treball sobre Els orígens de l’escola de Torà (curs 2005-2006), un altre sobre El blat (curs 2006-2007), sobre Els gegants (curs 2007-2008) i aquest any 2008-2009 amb el treball sobre Història d’una gota d’aigua, acompanyat d’una recopilació de documents sobre el tractament de la llengua, la cohesió lingüística i el Projecte Educatiu de Centre.

L’acte va tenir lloc al Teatre Nacional de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *