Projecte “Els oficis”

INFORMÀTIC

Hola família!

Avui ha vingut el pare del Joel i ens ha explicat el gran món dels ordinadors i les tablets! Ens ho hem passat molt bé! Ho podeu veure en aquest petit vídeo! Espero que us agradi!

CANÇÓ: QUAN SERÉ GRAN!

Hola família!

Avui hem cantat la cançó dels oficis que ens hem après a música! La voleu escoltar? Aquí la teniu, però només hi ha la primera estrofa! Espero que us agradi!:-).

CARTERA

Hola a tots i a totes!

També ha vingut la mare de l’Andrea ha explicar el seu ofici i ens ha agradat molt les postals de Prades que ens ha portat! Què han arribat a les vostres cases?

NETEJA BOSCOS

Hola família!

Aquesta setmana ha vingut el pare del Bruno ha explicar el seu ofici. Ens ha encantat tot el material que fa servir. Ho podeu veure en aquest petit vídeo.

RECEPCIONISTA

Hola família!

També ha vingut la mare de la Eira ha explicar el seu ofici i ens ha portat un calendari del camping per la nostra classe! Moltes gràcies Àngels!

MESTRESSA DE CASA

Hola família!

Aquesta setmana ha vingut la mare de l’Eloi ha explicar el seu ofici. Porta la contabilitat de la feina del Jacob i a més a més és mestressa de casa. Us deixo aquest petit vídeo per a que el mireu.

INSPECTOR D’OBRES

Hola família!

Ha vingut el pare de la Eira ha explicar el seu ofici! Ens ha explicat coses molt interessants! Espero que us agradi!

TREBALLADORA SOCIAL

Hola família!

Aquesta setmana ha vingut la mare de l’Abril ha explicar el seu ofici. És una mica difícil d’entendre, però ho va explicar molt bé i ens va agradar molt! Espero que us agradi aquest petit vídeo que he fet.

CUINERA

Hola a tots i totes!

Hem tingut l’oportunitat d’anar a la Fonda de la Mercè i ens ho hem passat molt bé! Ho podeu veure en aquest petit vídeo ! Espero que us agradi !

MODISTA

Hola família!

Aquesta setmana ha vingut la mare de la Náyade a explicar el seu ofici! Treballa de cambrera, però també és modista. Ens ha explicat en què consisteix aquest ofici i les coses que fa servir. Espero que us agradi.

ELECTRICISTA I LAMPISTA

Hola família!

També aquesta setmana ha vingut el pare de l’Eloi a explicar-nos els seus oficis: electricista, lampista, calefacció i gas. Quantes coses que fa a la seva feina!

Podeu veure aquest petit vídeo.

METGESSA, INFERMERA  I FARMACÈUTICA

Hola família!

Aquesta setmana hem anat a fer una visita a la metgessa i infermera del poble. I després vam anar a la farmàcia.

Aquí us deixo un petit vídeo on es pot apreciar. Espero que us agradi.

HOTELERA I BOTIGUERA

Hola a tots i totes!

Aquesta setmana ha vingut la mare del Pol i ens ha explicat que té un hotel i també una botiga. Ens ha explicat com és l’hotel per dins i el que fa. I també el que fa a la botiga.

A continuació podeu veure aquest petit vídeo.

ADVOCADA

Hola família!

Aquesta setmana ha vingut la mare del Jan i ens ha explicat el que fa a la seva feina! Fa servir moltíssim l’ordinador i les noves tecnologies! Quina passada!:-). Aquí us deixo un petit vídeo de com els nens i nenes veuen el que és una videoconferència!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6kmE348UA_U&feature=player_embedded[/youtube]

CONDUCTOR DE MÀQUINES

Hola família!

També ha vingut el pare del Pol i ens ha explicat el seu ofici! Ens ha agradat molt!:-).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qtuIQz8GrJw&feature=youtube_gdata[/youtube]

CONSTRUCTOR DE CASES

El pare del Jan ens ha vingut a explicar com construeix les cases i els materials que fa servir! Després hem anat al pati i ens ha ensenyat el seu tractor!

Quina emoció!

PERRUQUERA

Hola famílies!

Com ja sabeu, hem començat el projecte dels oficis i aquesta setmana hem anat a conèixer què fa la perruquera a la seva feina i ens ha explicat moltes coses! Les voleu escoltar?

Aquí us deixo un petit vídeo! Espero que us agradi!:-).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TdOWWCz2mzY&feature=youtu.be[/youtube]

ELS OFICIS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *