COMENCEM!!!

2filtre P1030899 def

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Últim dia de curs !!

Aquest ha estat un curs diferent, amb grups estables, entrades i sortides escalonades, tanques al pati, molta desinfecció…, però entre tots, pares, nens i equip de la llar ho hem aconseguit amb escreix i ens n’hem d’alegrar!

El curs s’ha acabat i, a banda de la trobada de famílies dels nens de 2-3 anys, no hem pogut acomiadar-nos tots plegats i compartir festa, ball i piscolabis al pati, com sempre havíem fet.

Tot i així, hem volgut fer de l’últim dia de curs una jornada diferent pels vostres fills: els hem ofert una actuació de titelles molt bonica a càrrec d’Alma i la mar de contes i després han dinat tots al pati. El menú prometia de valent amb una bona ració de macarrons!

I com que és moment d’agraïments, voldríem donar les gràcies a tots vosaltres per haver-nos confiat els vostres petits. Igualment fer-ho als pares col·laboradors i delegats de classe i molt especialment a la junta de l’AMPA per la immensa feina que ha dut a terme sense la qual algunes activitats no haguessin estat possibles.

També dir a les famílies que els seus fills iniciaran una nova etapa escolar el proper setembre, que heu passat a formar part de la història de Sant Ramon i ja sabeu on som pel que necessiteu.

MOLT BON ESTIU A TOTHOM!


Publicat dins de General | Deixa un comentari

ANIERSARIS JUNY


Publicat dins de General | Deixa un comentari

Col·laboracions

Durant el 3r trimestre alguns pares i mares han fet activitats amb els nens: explicat contes, cantat cançons amb acompanyament de guitarra, un taller de galetes, treballs manuals i fins i tot cançons en anglès!

Totes han tingut molt bona resposta per part dels nens.

Moltes gràcies!!


Publicat dins de General | Deixa un comentari

JOCS D’AIGUA

Piscinetes, mànega per ruixar, peixos, ànecs per pescar, regadores, polvoritzadors, embuts, pots i potets …

Tot s’hi val per jugar amb aigua i refrescar-se aquests últims dies de curs!!!


Publicat dins de General | Deixa un comentari

“XOCOLATERÀPIA” :)

El curs s’acaba i l’època convida a fer activitats a l’aire lliure.

En aquest cas Gegants i Capgrossos van divertir-se d’allò més amb un comestible que en general enllemina a tots els menuts, la xocolata!

Les safates amb xocolata es van anar buidant a mesura que els nens pintaven un mural amb les mans, es feien un bon píling i s’endolcien amb uns quants tastets.

Les fotos parlen per si soles…


Publicat dins de General | Deixa un comentari

PSICO A P1

Mitjançant la psicomotricitat i tenint en compte les necessitats del moviment lliure i espontani, proposem als nens materials amb poc nivell significatiu (mòduls tous, cordes, coixins, robes…) que facilitin la creativitat i la simbolització.

Abans d’entrar a la sala els nens es treuen les sabates i es troben l’espai preparat per portar a terme les seves necessitats motrius (construir/destruir, enfilar-se, saltar, fer equilibris, lliscar, arrossegar-se, tapar-se…). Les educadores recorden les normes de l’activitat (es pot jugar però no es pot fer mal…) i donen seguretat física mentre dura l’activitat.

Us mostrem algunes fotos dels grups Papallones, Ocells i Formigues


Publicat dins de General | Deixa un comentari

ANIVERSARIS MAIG


Publicat dins de General | Deixa un comentari

ESPAIS EXTERIORS

A partir de mig curs els nens fan l’experimentació alternativament a l’aula o als espais verds de la llar, és així com les propostes a part de lliures són inesperades, un cargol, una formiga, una branca, una flor, un tros d’escorça, un tronc… qualsevol element és bo per observar, manipular o posar al cistell.

Un altre espai exterior és la terrasseta del 1r pis, cada grup la té estipulada un dia a la setmana. Últimament s’ha instal·lat una bonica caseta de fusta que dóna molt de joc.

L’aire lliure és per excel·lència l’espai on millor es troben els infants, les oportunitats de descoberta i de joc es multipliquen, i tenir l’oportunitat de poder-ne gaudir sense sortir de la llar és genial.

A banda, a l’últim tram de curs els nens de P2 també fan alguna escapada a l’entorn natural que tenim ben proper a la llar, els Jardins de John Lennon, els hi encanta fer aquesta sortida i jugar tots junts en un espai que no és l’habitual.


Publicat dins de General | Deixa un comentari

EL JOC

L’infant no juga per aprendre, però aprèn perquè juga

El joc a més de ser un dret, és potencialment necessari pel desenvolupament sensorial, psicomotor i social dels infants.

Jugant lliurament el nen aprèn i desenvolupa la motivació, la concentració, l’esforç, la capacitat de decidir i la creativitat entre d’altres.

Amb l’activitat lúdica els nens també van controlant les seves emocions i de mica en mica van adquirint capacitat comunicativa.

Us mostrem algunes fotos de moments de joc dels vostres fills i filles.


Publicat dins de General | Comentaris tancats a EL JOC