Publicat dins de General | Deixa un comentari

ANIVERSARIS ABRIL


Publicat dins de General | Deixa un comentari

La Cristina, l’Ona i l’Aida expliquen contes

La Cristina i l’Ona, mare i germana de la Mia, van explicar a Gegants i Capgrossos el conte “Quin gust té la lluna” i l’Aida, mare d’en Pau, va fer participar a Formigues, Ocells i Papallones amb el conte “L’erugueta goluda”.

Gràcies per les vostres col·laboracions!!


Publicat dins de General | Deixa un comentari

MUSINFANT

La Mònica i la Cristina components del grup Musinfant, van captar l’atenció dels més petitons de la casa amb la seva música i preciosa veu.

Com a equip educatiu considerem la música un mitjà d’expressió transcendental en aquestes edats primerenques, escoltar, imitar, reconèixer una cançó, seguir un ritme, ballar.. són activitats que els infants poden fer des de ben petits. Gaudir amb la música no deixa de ser un joc i al mateix temps un aprenentatge.

Esperem retrobar-nos amb la Mònica i la Cristina per gaudir i compartir l’entusiasme i sensibilitat que desprenen per l’activitat musical.

Agraïm la subvenció de l’Ampa per fer-ho possible!!


Publicat dins de General | Deixa un comentari

ANIVERSARIS MARÇ


Publicat dins de General | Deixa un comentari

MERCÈ SARDÀ

Dins les activitats subvencionades per l’AMPA de la llar, aquest curs vam apostar perquè els nens i nenes de 2-3 anys fessin de manera regular sessions de dansa amb la Mercè Sardà, especialista en dansa creativa com a eina d’aprenentatge.

La Mercè suggereix als infants us seguit d’exercicis corporals per tal que desenvolupin la coordinació i aprenguin a moure’s amb seguretat i eficàcia.
Les propostes, moltes vegades van acompanyades de diferents materials: petits bancs de fusta, boles, cilindres, robes, rampes, passarel·les… que engresquen als infants a moure’s amb llibertat i a compartir una experiència de joc, moviment i relació.

Com a equip educatiu valorem molt positivament aquesta activitat i agraïm a l’Ampa la seva subvenció.


Publicat dins de General | Deixa un comentari

BIBLIOTECA

A la llar d’infants contribuïm a que els contes formin part de l’entorn dels infants, s’habituïn a mirar-los i alhora aprenguin a manipular-los amb respecte.

Dins l’organització “Estones de Joc” hi ha inclosa la Biblioteca. Tres dies a la setmana grups mixts de Gegants i Capgrossos ocupen aquest espai amb l’educadora de suport. Escollir un conte, mirar-lo, tornar-lo al moble, fer trencaclosques o mirar fotos són hàbits que fan de forma individual o compartida durant aquesta estona.
Els infants de P1, també van assíduament a la seva biblioteca on hi troben contes amb imatges, textures…, més propicis per la seva edat.

Amb els contes els nens gaudeixen d’una estona tranqui-la mirant il·lustracions, descobrint què s’amaga darrera d’algunes solapes, seguint petites històries, tenint contacte amb el codi escrit i a l’hora reforçant la capacitat d’atenció, la curiositat, la imaginació i el llenguatge.
Per finalitzar l’activitat, l’educadora explica al grup de nens un conte amb missatge.

Les fotos que us mostrem a continuació són de nens de P2


Publicat dins de General | Deixa un comentari

ÉS HORA DE DINAR!

L’hora dels àpats a la llar d’infants és a més d’una estona per gaudir dels diferents gustos i textures del menjar, un espai educatiu de relació i aprenentatges.

El procés s’inicia al matí quan els 2 encarregats (cada dia són 2 nens diferents) van amb en Josep M a la cuina per entregar a en Lluís l’anotació de la quantitat de dinars, a la vegada en Lluís explica als nens el menú del dia, informació que hauran de traspassar als seus companys quan tornen a la classe (P2).

El desenvolupament del procés del menjador inclou un seguit d’hàbits i rutines que faciliten l’autonomia dels infants: rentar-se les mans, agafar el pitet net de la lleixa i posar-lo brut a la maleta (P2), parar taula (P2), triar lloc per asseure, dominar la cullera i la forquilla, classificar els plats i estris bruts als contenidors del carro (P2), agafar el 2n plat i les postres del carro (P2), mantenir-se al seu lloc mentre dura l’àpat…
Durant aquest temps, les educadores ofereixen l’ajut necessari.


Publicat dins de General | Deixa un comentari

QUÈ DIVERTIT!!

Dins de la programació de Carnestoltes hi ha una activitat que entusiasma als nens, és el joc amb caixes i paper de tota mena.

Els nens entren a la sala i troben una escampada de caixes, rulls de paper, serpentines, paper de cel·lofana de tots colors… i a partir d’aquest moment fan i desfan, entren i surten de les caixes, miren a través de la cel·lofana i s’ho passen bé en “un no parar” d’activitat.

La diversió ha estat assegurada!!


Publicat dins de General | Deixa un comentari

ANIVERSARIS FEBRER


Publicat dins de General | Deixa un comentari