Article sobre les colonies

Hola som la Noelia i la Laia de 5e de l`escola Renaixença i us anem a contar com ens varen anar les colonies, ens ho vam pasar molt bé el dia que vam anar a visitar un poble mediaval molt bonic es deia Besalú. Quant vam arribar a la casa de colonies vam deixar les motxilles dintre i vam sortir fora a dinar .Quant vam acabar van anar a jugar . A nosaltres ens va tocar la habitaciÓ mes propera a la porta de entrada . A la nit vam anar a fer un joc de nit . La cosina del Juan Carlos  va preguntar si el Juancarlos es podia anar a dormir amb ells. Al dia seguent vam anar a la tirolina i després l´Edgar es va caure al riu i  vam tindre de tornar a la casa de colonies perque es canvies, després varem anar a fer un passeig i després de dinar anarem a un volca i varem  tornar. Al cap d´una estona vem anar a sopar i despres a vestirnos per anar a la discomobil, la Karina ens va pentinar.Quan ja estavem ballant es varem riure moltissim . L´ ultim dia vam recollir l´habitació , vam dinar i varem tornar molt cansats, ja que no haviem parat de fer coses divertides.

Adeu.

FIRialla

Noelia Martin Lòpez

Laia Vizcarro Viladiu

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *