informació sortida al zoo

Benvolgudes famílies, com sabeu la classe dels peixos vam crear aquest bloc d’aula a principis de curs per a informar-vos de les novetats de classe, així com, excursions, activitats, notícies,etc. També perquè pugueu veure les fotos de les sortides i les diferents activitats com per exemple, la castanyada, carnestoltes…

Aquesta vegada un informem que la propera setmana anirem d’excursió al zoo. Recordar-vos que els nens/es han de dur una motxilla amb: una gorra, una ampolla d’aigua, el esmorzar, i una muda de roba interior.

Recordeu que ens quedarem allí a dinar al menjador del zoo i que per tant, no cal dur res per a dinar.

Us informem també, que agafarem una càmera per fer-nos fots i que tan aviat com les tinguem, ja que la tria de les fotos la feram entre tota la classe un o dos dies després de la sortida, el spropis nens/es amb l’ajuda de la mestra les penjaran al bloc per a que podeu veure tot el que hem fet i vist al zoo.

Ja sabeu que a principi de curs la classe vam acordar que, cada més sería una taula l’encarregada de mantenir al dia el bloc i per tant, també de fer les fotos i penjar-les al bloc. Us recordem quina fou la distribució de mesos per taules:

-taula dels taurons: mes de setembre i febrer

-taula de les sardines: mes d’octubre i març

– taula dels dofins: mes de novembre i abril

– taula de les balenes: mes de decembre i maig

– taula de les estreles de mar: mes de gener i juny