Wonder, una pel·lícula que et conquerirà el cor.

Es diu que una imatge val més que mil paraules. Us convidem a mirar  aquesta pel·lícula que ha deixat en descobert  una rara malaltia.  La història d’un nen de 10 anys  que pateix una curiosa malaltia .  Ens mostra la dificultat que  és començar a l’escola sent el centre d’atenció. S’enfronta al repte de la seva vida : anar per primer cop a l’escola amb el recolzament dels pares. Demostrar que és un nen normal, independentment del seu físic, no serà fàcil…

Aquest infant , té la síndrome de Teacher Collins , que per un desordre genètic afecta al cromosoma 5 i té deformacions a la cara , i el seu aspecte crida molt l’atenció.
Després de viure 10 anys des de l’hospital a casa , sent sotmès a diverses cirurgies per reconstruir la seva cara, l’Infant comença a tenir una vida social activa. Això és el que li fa por,  ja que per primera vegada es mostra davant dels altres de la seva mateixa edat.

Comentari pels pares
L’important paper dels pares per a l’equilibri emocional i personal d’un nen diferent, quan l’ambient escolar es torna hostil. Aquesta pel·lícula aborda temes tant interessants com la necessitat d’adaptar-se al medi social quan tenim diferències físiques i l’important de tenir fortalesa davant de pressions d’un grup d’iguals que pretèn excloure perquè no tolera la diferencia.

Aquesta pel·lícula ha de servir com a reflexió de valors com a la inclusió, la normalització, la tolerància i la convivència. En contraposició a la intolerància , falta de respecte , egoïsme i assetjament .

Esperem que us agradi!!