falí – falà

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Bon dia!

Els alumnes de cinquè van realitzar l’altre dia una sessió més del projecte “Conviure a la Mediterrània”. Van haver de parlar diferents llengües i van descobrir maneres de comunicar-se que mai havien pensat que podrien existir. Aquí us deixem algunes imatges.

Un pensament a “falí – falà

  1. hola sóc la Loubna, avui vull fer un comentari per totes les imatges del bloc m’agradat molt les fotos del contecontes i les 2 mediterrànies per ex:el país falí i fala mu he passat molt bé en aquells moments.També
    fen educació vial montant en bicicletes amb la policia Local en FI .
    Moltes graciés patricia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *