Hola!

Benvinguts a XTECBlocs.

Aquest bloc pretén facilitar la comunicació i la cooperació entre tots. No deu ser massa fàcil fer-lo funcionar (jo n’estic aprenent) però per poc que ens hi posem (tots podrem afegir comentaris, propostes i fins i tot adjuntar documents) segur que ens ajudarà en la feina i tot allò que ens interessi.

Comenceu a fer ús del bloc. Afegiu alguna proposta o comentari!

pep1 🙂

2 thoughts on “Hola!

 1. jplanas3 Post author

  Per si ningú s’anima, començaré jo mateix.
  Ja sabeu que per al correu electrònic la meva adreça es silvestresantalo@gmail.com.
  Intentarem que durant el curs jo no us hagi d’explicar què farem cada dia a classe. Alguns dies les instruccions les trobareu en aquest bloc. És necessari, doncs, que aprengueu a llegir correctament i entendre les instruccions que us donin per escrit.
  Per exemple:
  Lionel Messi és considerat el millor (o un dels millors) jugadors del món. L’1 de maig de 2005 va marcar el seu primer gol amb el Barça, jugant contra l’Albacete. Quants anys, mesos i dies tenia Messi aquell dia?
  Explica com has trobat la resposta. Si l’has trobada en una pàgina web, copia també l’adreça d’aquesta pàgina. Envia-m’ho a la meva adreça de correu: silvestresantalo@gmail.com

  Pep

 2. mgarc692

  Molt bé Pep, continua fent proves. Ja veuràs com “remenant, remenant…” aprendràs moltes coses!!
  Endavant!

  Miquel.

Deixa un comentari