Dia de Sant Jordi

 

Els mestres van representar l’obra de teatre: LA LLEGENDA DE SANT JORDI

En la obra  hi havia un rei, una reina i una princesa.

En la obra dansaven, cantaven  i tothom aplaudia .

Va arribar un monstre terrible a Mont Blanc, era un drac!!!

Van intentar pensar una solució, la solució era que el drac havia de menjar-se un vilatà cada dia, fins que li va tocar a la princesa. Aleshores va arribar el cavaller Sant Jordi, va derrotar finalment al drac i de la sang va sorgir una meravellosa rosa vermella. En Sant Jordi i la princesa van casar-se.

Un cop acabada l’obra de teatre van començar els Jocs Florals. Es varen premiar les millors obres realitzades pels alumnes de l’escola. També es va donar un premi al millor conte escrit per un mestre.

 

Alumnes de 5è. Pau Salamé, Olga Podloznaya i Lucas Varietti

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *