Sí, sabem que el dia dijous gras és típic menjar truita i botifarra… Però a ningú li amarga un dolç, oi?
Des de l’escola, com en cursos anteriors, us vam proposar que preparéssiu un pastisset amb els
vostres fills i filles per tal de fer un bon berenar abans de Carnaval.
La veritat és que vam quedar ben sorpresos de les vostres habilitats culinàries:
vau portar pastissos de totes les mides, colors, i sabors!
Com veieu, els més menuts van gaudir d’un gran berenar!
I després, vosaltres mateixos també vau poder fer un tastet amb els vostres fills, i de ben segur que algú va intercanviar receptes, oi?
Si voleu veure més fotografies, cliqueu aquí.
MOLTES GRÀCIES PER UN DIJOUS GRAS TAN DOLÇ!









Hola Samuntada! Quina bona pinta aquests pastissos! Jo no els vaig poder tastar, però el Jan em va dir que eren molt bons!
A casa nostra esperem amb moltes ganes que poseu les fotos del carnestoltes. Va ser una festa molt xula! Felicitats!!