Si aquí no m’atenen bé…

Me’n vaig a la competència.

Qui us parla està molt més familiaritzat amb l’entorn blogger. No hi ha color pel que fa a senzillesa i simplicitat. Però el temps no ens ha permès fer-hi un tast  Si t’interessa provar la plataforma popular de creació de blocs, fes-te un compte de gmail si no el tens i visita blogger.com. Tots els ensenyaments que aquí hem explicat, s’apliquen allà gairebé de la mateixa manera.

Espero que el que hem compartit en aquestes sessions us serveixi per millorar la presentació de les produccions del alumnes i també que us animeu a crear un blog personal sobre el tema que més t’apassiona.

Us demano que  llegiu el programa que está a la capçalera i després feu mal aqui per fer la valoració del taller,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *