Inserció d’audio.

sound

Inserir un arxiu d’audio al bloc no és feina difícil.

Primer necessites l’arxiu. Aquest arxiu pot ser d’un disc (i estarà protegit per copyright. Ojo al dato: que luego viene la SGAE y te llevan preso/a) o el pots crear tu. Un MP3 o MP4 o un ordinador amb micròfon és l’única cosa que et cal. Pots enregistrar els alumnes llegint, cantant o recitant.

Després necessites un servidor per pujar l’arxiu -en format wav o mp3.

Alguns servidors gratuits que accepten arxius de so són:

yourlisten

supload

lared

megaupload

goear

 

Per pujar-hi arxius tots ells requereixen inscripció prèvia, que es pot fer amb un compte de correu.

Un cop hagis pujat l’arxiu al servidor, et donen un codi normalment anomenat (embed) que hauràs d’enganxar en la pestanya HTML del teu tauler. Aquest codi farà aprèixer un petit reproductor d’audio en la pantalla del blog.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *