Inserció: Un video

Si vols afegir un video al teu bloc, procedirem de la següent manera:

ACTIVA’T: Un cop tinguis el video seleccionat, només cal que facis click sobre la icona video (está al costat esquerre de la nota musical a Afegeix un media) i enganxis l’adreça URL que prèviament hauràs copiat.  És molt similar a fer un enllaç.

SALSA

El que passa és que així, el video no està present en el blog ( cosa que també fa que no gastis Megas)

Per tenir un video dins del blog, enganxes el codi embed que trobaràs al costat del video en el portal original. PERÒ ENGANXA`L DINS DE LA PESTANYA GRISA html, al costat de la Visual que és la que fem servir normalment.

 

Fluid Sculpture from Charlie Bucket on Vimeo.

En el cas de videos musicals d’actualitat, les companyies discogràfiques estan reduint la possibilitat d’inserció  en blocs així que és possible que el que has pujat tan alegrement sigui no operatiu ( dins el bloc) en un poc temps. Però sí que podria ser vist en el portal d’origen (léase youtube).

video portals d’interès:

teachertube

vimeo

googlevideo

aolvideo

3alacarta

rtve a la carta

bbc children

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *