Inici

Eines per programar l’Educació Física i Psicomotricitat

En aquest blog hi podreu trobar eines per programar d’una manera competencial l’àrea d’Educació Física a l’Educació Infantil (psicomotricitat) i al Cicle Inicial de primaria.
La bibliografia en la que m’he basat per realitzar aquesta programació és el decret 181/2008, que regula el curriculum d’Infantil, i el decret 142/2007 per a Primària. També he consultat la col·lecció dels 3 llibres: 50 propuestas de actividades motrices para segundo ciclo de Educación Infantil de la Teresa Godall i per a Primària entre d’altres: Programación anual de educación física para primaria dels diversos cursos del grupo Pandorga
La finalitat de les activitats és la millora de les capacitats i competències dels infants per poder actuar adequadament i amb eficàcia, tot integrant els diferents aprenentatges i impulsant la transversalitat dels coneixements. Això afavoreix que l’alumnat, en integrar  els seus aprenentatges, posi en relació els diferents tipus de continguts i així els podrà utilitzar de manera efectiva en diferents situacions i contextos.
D’altra banda les mares i pares de l’escola podreu veure els criteris d’avaluació que han d’assolir els vostres fills/es al final de cada unitat o curs.
Publicat dins de General | 2 comentaris