Mussols i Ratolins anem al bosc de la FADA.

El divendres, Mussols i Ratolins ens ho vam passar genial caminant pel bosc. Per allà ens vam trobar amb un FOLLET una mica entremaliat que s’havia barallat amb la seva amiga la FADA del bosc. Entre tots els vam ajudar a fe r les paus i a que no estiguessin enfadats. Desprès tots junts vam seguir caminant pel bosc, passant per camins molt divertits i baixant per un tobogan natural, tots amb el cul a terra, també vam travessar el riu… vam ser uns autèntics excursionistes. Després de la gran aventura a dinar perquè encara ens esperava una volta per veure alguns animalets i fer-nos uns barrets de follet molt bonics.

Aquí teniu un petit recull d’un gran dia!!!

One thought on “Mussols i Ratolins anem al bosc de la FADA.

  1. Noa P3B

    Una excursió fantástica,la Noa va tronar super contenta, ni la fada ni el follet feien por i els animalets eren molt bonics.
    És genial veure la cara de la Noa a les fotos, en totes somriu aixó demostra lo bé que s´ho va passar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *