Llibertat de moviment

Un salt cap a la llibertat

El moviment és una manera d’expressió. Tots ens movem amb diferents finalitats però la gran majoria de vegades ho fem lliurement (per anar a un lloc, per sortir a ballar, per jugar a futbol…) Igual que som lliures d’expressar-nos i dir el que pensem, també ho som per moure’ns.

Com a treball durant el curs de TDI hem fet aquest video que hem penjat al “YouTube”. Inicialment vam fer les fotografies entorn la llibertat, despres les vam unir i vam crear una animació amb l’Animation Shop. Una vegada vist el resultat vam crear la mateixa animació amb el Pinnacle Studio 8 i el resultat ja el podeu veure. Vam incloure títols, comentaris, subtítols… Esperem que us agradi! Pablo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *