HEM FET CAGAR EL TIÓ

Avui, 20 de desembre quan hem arribat a l’escola ens hem preocupat una mica perquè  el nostre Tió no hi era. On havia marxat?

Estava tan i tan tip de tot el menjar que li hem donat aquests dies que havia anat a l’aula de psico per a que el fessim “cagar “. Però quan hem arribat estava dormint a les fosques. L’hem despertat de seguida cantant la seva cançó i donant-li forts cops de bastó. Ens ha cagat una bossa plena de jo-jos de fusta que ens han agradat molt.

Tot seguit podeu veure  les fotos, tambés com fem relaxació  i alguna construcció que hem fet aquests dies.

https://photos.app.goo.gl/UqjeHa3fkAZrCzre9

 

LA CENTENA

Hem començat a manipular centenes!

Hem repartit un nombre indefinit d’escuradents a cada taula. Totes les taules han hagut  de representar amb els escuradents el nombre que hi ha escrit a la pissarra  Les unitats van sueltes,  les desenes les lliguem amb una goma vermella i les centenes amb una goma verda. El que més ens ha costat ha estat fer les voltes a les gomes.  Ens hem divertit aprenent!

https://photos.app.goo.gl/zgbSDR2eT41WJtSbA

 

SORPRESES DESPRÉS DEL CONCERT DE SANTA CECÍLIA

Aquest matí la Maia ha vingut molt ben acompanyada a la nostra classe. Després del concert de Santa Cecília ha pujat amb la seva mare i germana a donar-nos les gràcies pels dibuixos que li vàrem fer quan va néixer la Mia. Ens han portat unes piruletes de xocolata amb forma de cor boníssimes.  Moltes gràcies familia, ens ha fet molta il·lusió!

https://photos.app.goo.gl/yaqMGu6iFxHdgJFN6

SORTIDA AL BOSC A OBSERVAR LA TARDOR

Hem anat al bosc a observar que bonic està a la tardor. Hem caminat molta estona fins arribar al nostre destí, un plataner centenari molt,molt gran. Hem fet  diferents hipòtesis per saber quan nens necessitàvem per rodejar-lo. L’hem rodejat i hem vist que necessitàvem 18 nens i nenes. No anàvem mal encaminats! On hem dinat, uns quants nens han fet una super cabana, quin gran treball en equip!!

https://photos.app.goo.gl/ZviPb1FaoGrJr7eo7

TARDOR I CASTANYADA

Aquesta tardor he fet un mural per decorar el passadís de cicle inicial. El dia de la Castanyada, vam anar a la biblioteca i els/les alumnes de 4t ens  van representar un conte. Fins i tot, havien preparat tota la decoració. Quin goig feia! Tot seguit vam haver  de menjar les castanyes dins de l’escola perquè plovia molt. A la tarda, tampoc vam poder fer les danses al pati. Tot i així, ens ho vam passar molt bé!!

https://photos.app.goo.gl/TeJJcpaGkLX6qf1G7