Sortida al MNACTEC i visita al CamposRacing

El passat 21 de desembre, vam fer la primera sortida (de tot el dia) d’aquest curs.

Com que estem treballant l’energia, vam anar al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, a Terrassa.

Allà vam veure la gàbia de Faraday, on vam fer experiments d’alta tensió. Després vam realitzar un taller de treball cooperatiu per conèixer les propietats elèctriques i magnètiques de diferents materials.

Després de dinar, el pare del Pau Espin ens va convidar a visitar la seva empresa (CamposRacing), on es dediquen a construir cotxes elèctrics, entre d’altres projectes. Ens van ensenyar les seves instal·lacions, vam veure com treballen i vam gaudir d’una experiència inoblidable!!

Aquí us deixem un recull de fotos d’aquell dia:
https://photos.app.goo.gl/AwkrezHpH3VhnoXA3

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.