Comencem el nostre primer llibre d’anglès!

El treball en equip és una competència esencial que han d’aprendre des de ben petits, com els hi diem als nostres alumnes tantes vegades: “en un futur us tocarà treballar amb persones que no coneixeu,  i la majoria de vegades no podrem escollir  treballar  amb els nostres amics”. Així que val la pena tenir una bona actitud per a tenir uns bons resultats!.

A la classe d’anglès han començat (6A i 6B) un petit projecte per a  la creació d’un llibre digital (que formarà part de la  biblioteca digital “Els Cossetans”) i  que també presentarem en format vídeo per tal d’aprendre a escriure frases amb el verbs  “Present Simple” i”Present Continous”.

En aquesta primera etapa estem creant en equipo les pàgines del llibre, per això utilitzem una plantilla-guió  per a escriure les frases i la foto que les representarà.

Us anirem informant de l’evolució del projecte!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *